Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Vypalování z více desek, které jsou ve formátu MP3

Od: enermi odpovědí: 3 změna:

Zdravím, mám dotaz. Chci si udělat CD z více desek, např. 4 alba ve formátu MP3, tak aby se mi nesmíchaly dohromady. Každá deska zvlášť, dohraje jedna, začne druhá. Stáhl jsem si Ashampo Burning, případně mám Burnaware Free. A ještě jeden dotaz, když chci komprimovat originální CD, do jakého formátu to dát nejlépe? Četl jsem zde, že MP3 není idealní. Děkuji všem dopředu :)

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Jedna věc je jak si přehrávač řadí skladby... Každý má nějakou svoji logiku... Jinak nechat třeba ve složkách... Ale pozor některé přehrávače neumí hrát ze složek, jiný přehrávač si vytáhne všechny skladby ze složky... Nejlépe zkusit...

Jinak to může hrát třeba v autorádiu a jinak v PC, či telefonu... Samozřejmě myslím pořadí...

Bezztrátový formát jetřeba flac, ale zase ho nemusí přehrát jakýkoliv starší přehrávač, třeba v autě. Na PC problém určitě nebude... Do auta stačí třeba MP3, ale aspoň 320kbs...

Prozkoumej:

letemsvetemapplem.eu/...

hodnocení

0x

Úplně stačí vytvořit složky, pojmenovat podle potřeby a do nich vložit skladby opět podle potřeby. Pak už při přehrávání bude hrát vždy vybraná složka.

sirokko
hodnocení

0x

Na audio CD se čtyři alba zvuku nevejdou. MP3 má hnusný zvuk už i v sériové audiosestavě auta. Ve špuntech v uších to vadit nemusí.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]