Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Start PC - čeká na F1 - co s tím

Od: netopyr odpovědí: 7 změna:

dobry den mam problem s nastavenim biosu hrabal se mi mi vtom jeden blb a nevim co stim udelal ale pri zapnuti musim po nacteni zakladni desky zmacknout klavesu "F1"aby pokarcoval dal do nacteni windousu a predtim to udelal automaticky muzete mi stim nekdo pomoct mnohokrat dekuji

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x

A jaká hláška je na obrazovce uvedena k té klávese F1? Jsou tam i jiné? A nakonec, proč k PC pouštíš blba? :)

netopyr
hodnocení

pise mi to:A Drive erorr

Předběhnu Spidera než zdrhnu- máš disketovku?

netopyr
hodnocení

ne disketovku nemam

Tady je to pekne videt:

bonusweb.idnes.cz/...

jde o první dva obrázky, podle toho ktery bios máš, hned ty první menu (standard... a main...)

alf*
hodnocení

0x

tak jestli Ti ten blb tam nenastavil že ji máš a on ji hledá a samozřejmě nenajde. Oprav si to, obvykle je to hned na prvni stránce BIOSu něco jako FDD tak nastavit none nebo něco podobného

jupikseliga*
hodnocení

0x

pri startu pc zmackni klavesu pro nacteni biosu a tam pozmnen nastaveni.z hlavy ti to nereknu.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]