Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, chci požádat o radu,či stačí info zda má někdo v posledních dnech problémy s facebookem. Byla jsem odhlášena z účtu - neudělala jsem to já- od té doby se nemůžu přihlásit na svůj účet, ať přes mobil nebo notebook. postupuji podle pokynů- najdu svůj účet-zadám heslo-objeví se hláška - zdravíme Simono, pojdme se pustit do zabezpečení vašeho účtu-dám začíname-probíha kontrola ...-pak hláška že -Mějte účet zabezpečený-zdá se že u Vašeho účtu byla provedena změna. Teď vám pomůžeme se na změnu podívat- 1. lidé vámi odebraní z přátel- pokračovat-objeví se člověk, kterého jsem odebrala z přátel- pak je možnost přidat-nebo přeskočit- je jedno,kterou variantu dám- pak se objeví hláška- Tato funkce bohužel není momentálně dostupná. Při zpracování této žádosti se vyskytla chyba. Zkuste to znovu a pozdeji.-
A tento proces se opakuje pokaždé - a po pár pokusech musím měnit heslo.
našla jsem na internetu zmínku,že pár lidí tyto problémy měli nebo mají- to už nevím- ale u mě tento problém trvá už od úterý -
chápu,že se může něco pokazit, ale vadí mě že nikde není žádná informace, nebo rada jak postupovat.
předem díky
Ano, poslední dobou je s fb občas problém, u mě hlavně večer, objeví se prázdná obrazovka a hláška- Je nám líto, ale něco se nepovedlo..
Kdysi jsem také musela měnit heslo, podařilo se to až po 2 dnech, u těch příspěvků jsem musela vlevo zafajfkovat-potvrdit, že jsou moje a potom mě to na x-tý pokus pustilo.
Takže jedině zkoušejte dál, nebo si udělejte nějaký podobný nový profil na jiný e-mail, aby Vás přátelé poznali.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.