Nejste přihlášen/a.
Zdravím,
už nějáký ten pátek na svém tabletu řeším to, že se neustále při používání zaťapává. Samozřejmě na něj nesahám se špinavýma rukama, každopádně ho musím denně leštit. Máte na to nějáký fígl?
( Vtipálci jako: tak ho nepoužívej / nos na něj rukavice - sem ani nepište. )
Nevím, co chceš za radu. Lidské prsty jsou mastné i pár vteřin po tom co si je umyješ.. Kdyby nebyly, tak neexistuje kriminalistický obor daktyloskopie.Ono je vlastně "zaťapané" lidskou mastnotou všechno kolem nás (zdravím rouškaře), jen na displeji a lesklých tmavých materiálech je to prostě nejvíce vidět.
Mimochodem - nosem se to zaťapá též a možná ještě víc. Asi to zní směšně, ale já tak občas přijímám hovory - v situaci, kdy mám na rukou pracovní rukavice a nechce se mi je sundávat na tu chvíli, než pošlu do háje nějakého otravu z telemarketingu.
Ale k čištění - normálně stačí setřít suchým bavlněným hadříkem, pokud je to víc zapatlané, používám takové ty vlhčené ubrousky na brýle z Lidlu - opucuju brýle a když už mám ten ubrousek, sjedu tím i telefon, evtl dotykáč v autě - pokud v něm zrovna sedím.
... ano, neťapejte pokud není dotykový. A pokud je, tak tam ty otisky a šmouhy prostě budou. Jednou za čas, až ji bude moc, tak na ten displej stříkněte Clin ... dm.cz/...
a utřete papírovým kapesníkem. Trvá to asi půl minuty a je klid
Vyrábí se ochranné Celly fólie na displej, které mimojiné snižují i ulpívání mastnoty z prstů. Jsou za babku.
ochranne-folie-pro-mobiln/...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.