Nejste přihlášen/a.
Zdravím, usilovně hledám název počítačové plošinovky. Chodí se tam se zeleným mužíčkem, vlasy má svázané nahoře do copánku, prochází vždy jeden herní obraz, když ho dokončí, nahraje se nový, takže pozadí je statické, musí se vždy projít přes různé chodby, myslím, že to vypadalo jako v podzemí. Jako pomoc plnění některých úkolů je, že si prdne, doplněné smíchem, když se mu zadá úkol klávesovou zkratkou, který není aktivní, podívá se na mě a řekne hello. Nechci nikoho mylně zavést, ale vybavuje se mi název něco jako Abbey. Myslím, že tam chodili nějaký vrahouni, mohl někam spadnou a zabít se, někudy se musel kutálet, přeskočit apod. Byl to takovej allien, v některým obrazu je těch zelenejch mužíčků víc, všechny stejný, dávají se jim postupně úkoly kam a jak rychle projít, ale hra je hrozně chytlavá a dobře propracovaná, už je to tedy dlouho, co jsem ji hrál, chtěl bych to teď pro syna.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.