Nejste přihlášen/a.
Dobrý den.
Měl bych dotaz, zda lze nějakým způsobem otočit vido na PC? Přišlo mi totiž video a osoby jsou natočené tak nějak rovnoběžně se zemí, myslím trup. Kdyby to byla fotka, tak fotku otočím tak, aby byl trup kolmo k zemi, jako když člověk sedí na židli běžně. Takhle to video je jakoby na ležato. To video má velikost 27,9 MB a došlo mi emailem. Chtěl jsem to video přeposlat také emailem, ale píše mi to, že tak veliké video emailem odeslat nelze. Bylo edesláno ze seznamu, kde mám také adresu. Já posílám velká videa přes např. Uložto, ale ten email s velkým videem mě překvapil.
Děkuji za případné rady.
Jen musím upozornit, že až to video otočíš, tak se nediv, že je "na tatranku". Někdo jej patrně natáčel mobilem na stojato a přehrávač jej automaticky otočil na panorama.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.