Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Aktivní směšovaní zvuku,aneb nejde mi zvuk

Od: tark* odpovědí: 6 změna:

Dobrý den

Muj problím spočívá v tom,že mi nejde zvuk.Když chci zvyšit hlasitost,napíše se mi "Nejsou k dispozici zařízení pro aktivní směšovaní zvuku"

Tahle hláška se začala oběvovat po odstranění počítačového viru

Fakt mě to už žere,nemužu poslouchat hudbu,hrát hry,dívat se na filmy

Když dám start,ovladací panely,zvuky a zvuková zařízení tak mi to hlásí že zvuková karta nebyla nalezena nebo co (tento problem se týká mého NB,takže nevím přesně)

Zkusil jsem už skoro všechno,reinstalaci programů,nové drivery,zvukové programy,mixery,dokonce jsem skusil servis (řekli mi že je to už spravené a doma mi to zas nejelo)všechny možné programy na podporu zvuku,opravil jsem chybi ve windows,opravil jsem registry...ale nic *plac*(vím že polovina věcí co jsem udělal se zvukem nesouvisí ale ja jsem už bezradný)

Prosím,pomůže mi někdo?

doplněno 20.02.09 16:21:

Omlouvám se za chyby,vím že je mám hrozné,mám stímto problémy...až ted si uvědomuji co tam mam za hrubky,zkuste to přejít...

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Ve správci zařízení je co? Vymazat vše s vykřičníkem a otazníkem... a zkusit znovu. Ovladače jsou tam správné?

tark*
hodnocení

žádný vykřičník otazní se neoběvuje...jen mi to hlásí že neexistuje zvuková karta (ikdyž vím že ju tam mám)přece před smázání toho viru mi vše jelo "OK"...prostě spolu s virem jsem musel vymazat "něco" co je asi potřeba *plac*...ale nemužu najít co...díval jsem se do Windows jestli tam není chyba...ja už si fakt nevím co :( ani servis neporadí *zed*

stevo5*

Neviem či v Biose máš tú voľbu - ale skúsil si pozrieť do biosu či tam zvuková karta nie je vypnutá? Skús nainštalovať ovládače matičnej dosky. Ak máš CD s ovládačmi, tak použi to, ak nemáš tak si stiahni zo stránky výrobcu ntb najnovšie ovládače - pozor na verziu, aby si stiahol pre operačný systém ktorý používaš a tiež presne pre tvoj typ ntb.

Iná možnosť - píšeš že si to dal do servisu a dali to do poriadku. Asi si za službu zaplatil - tak by som to tam zaniesol a nech mi to predvedú, ak to je v poriadku.

tark*
hodnocení

No ten servis mě fakt dožral to je fakt,ale ja nejsem nějaky PC znalec,ale v biosu se hrabat moc neumím...já tak maximálně umím nainstalovat windows a něco podobného (protože ve škole se to neučíme),a do biosu se nerad dostávám protože pak se mi sekne komp,nebo mi to hodí nouzový stav,nebo nemužu se dostat s biosu...alle párkrát jsem tam už byt :)...No zkusím se juknout jestli mi "nehelpne" CD s ovladači,ale nevím nevím už jsem to zkoušel *nevi*

koliant

maš zničenej kompl kup si novej skratovala ti karta diky tomu viru*afro*

Meleš kraviny:
kompl je co? Od mého začátku s pc se vždy řikalo komp.
Žádná karta se ti nezkratuje kvůli viru, zkrat neni software

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]