Nejste přihlášen/a.
Obdobně jsem měl problém s Google účtem a vždy když jsem se na tento účet přihlásil z jiného zařízení (mobilu, tabletu, počítače) tak mi to nahlásilo na první zařízení, na kterém jsem účet zřídil, že je možné "napadení" mého účtu. Bylo tam i uvedeno zařízení, ze kterého se "někdo" přihlásil (ve skutečnosti jsem se přihlásil já sám, akorát že z tabletu nebo z mobilního telefonu). Pokud jste se přihlásila na Instagram z jiného zařízení než z toho, na kterém byl zřízen tento účet Instagramu, mělo by to být v pořádku a stačí potvrdit, že je příště možno spustit Instagram i z Vámi použitého jiného přístroje (mobilu, počítače, notebooku, tabletu). Svým způsobem je to "šmírování" ze strany Instagramu, ale zároveň potvrzení pro Vás, že se na Instagram dostáváte i z jiných elektronických zařízení, které znáte. Pokud jste se doposud na Instagram "dostávala" pouze z jednoho elektronického zařízení, bude potřeba poprosit o pomoc/radu nějakého administrátora (správce sítě) Instagramu nebo si založit nový Instagramový účet. Nejspíše jste ale Vy sama Instagram navštívila z jiného elektronického zařízení někde v práci, u známých nebo doma.
Tipnul bych si, že je možná přihlášen pořád. To, že změníš přihlašování, neznamená, že to přihlášeného vykopne. Kdyby se odhlásil, už by se mu nepovedlo přihlášení. Ale dokud neodejde, tak tam prostě bude. Nebo se dá v tom Instagramu nastavit automatické odhlášení po nějaké době? To by možná pomohlo.
(Dokud tam je, taky zřejmě může měnit nastavení. Takže by se mohlo stát, že to zkontroluje, naštve se na tebe a změní to.)
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.