Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak zablokovat zprávy na facebooku?

Od: papouch01® odpovědí: 2 změna:
Čus, nevíte někdo jak nastavím to, aby mi lidé, které nemám v přátelích nemohli odeslat žádnou zprávu? Pořád mi někdo píše nějaký chujoviny, zjevně je to z fejkovejch profilů a já jich blokuju X denně. Vím že by snad mělo jít nějak nastavit to, že mi zprávu mohou napsat jen přátelé a nikoli cizí profily.Nevíte někdo podrobně krok za krokem, jak tohle nastavit?Předem díky

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

daniela1
hodnocení

0x

Třeba se pletu a už to zase jde, ale vím, že Facebook tohle sice kdysi umožňoval, ale už několik let zpátky tu možnost zrušil.

Spíš se nabízí otázka, kde je chyba, pokud je to "x denně", proč spamují zrovna ten konkrétní účet.

hodnocení

0x

Jsem na tom úplně stejně , každý den nová zpráva od úplně cizích lidí . Sex a seznamky jsou všechny zprávy které mi posílají . Já na fcb nic takového nehledám , jsem z malého městečka z Ústeckého kraje a píšou mi lidí jmény v Ang. a Ang nechápu .

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]