Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Bluetooth spárování

Od: wamp® odpovědí: 20 změna:

Zdravíčko :)
Ať dělám co dělám, nemohu aktivovat bluetooth v mém notebooku.
Potřebuji spárování s Androidem a Tv smart.
Notebook Asus, win 10.
Android mám spárovaný s Tv.
Děkuji.

20 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

tomas11*
hodnocení

4x

Pro Wamp a pepavomáčka - vy jste krtka vůbec nepochopili a ještě mu Wamp napsala že je buran - tak na vysvětlenou - on přece napsal že blbý je ten jeho dotaz a né ten původní .

27.01.21 19:17
Ano.
Nebylo to moc taktni vyjádření. Neříkám ani, že reakce byla adekvátní. Prostě dávání duvodu ke konfliktu je zbytečné.
tomas11*

Pepo sory - ale vypadá to že jsi to ani po druhém přečtení nepochopil správně.

hodnocení

KRTKU, velmi se omlouvám,
nezlob se za tu urážku.
Beru zpět!
Za prvé, dost špatný den.
Za druhé, pochopila... *alene*

*smich* A tak jo, tak teď k tomu BT, mami; chtělo by se to podívat přes Start/Správce zařízení, jestli je BT v pořádku nainstalováno (ovladače) a povoleno.

hodnocení

Díky synu, to vše mám už dávno vyzkoušeno.
Zařízení mám v bluetooth zobrazeno, ale není připojeno.

Ovladače jsou okay, tak kde je ta chyba, prosím ...*zed*

No dobře, vidíte to zařízení...a klepnete na něj a stane se co? Však by to mělo chtít odsouhlasit párování, číselný kód...Nic?

Můžete to zkusit i spárovat z toho "protějšího" zařízení..nejen z NB..

krtek6
hodnocení

3x

blbej dotaz...ale máš vůbec BT v notebooku?

hodnocení

Co je na mém dotazu blbého, burane?!
Samozřejmě, že ho mám , jinak bych to nepsala !

Když neumíš poradit, tak si stupidní odpovědi odpusť.

@wamp: Uklidni se, když se neumíš chovat, tak si běž někam jinam. Jestli tam je BT mě napadlo taky nejdřív (taky jsem ho tam jednou překvapeně marně hledal), a proto je dotaz/odpověď krtka v pořádku - kor když ho předem uvedl omluvnou větou "já vím, že je to blbej dotaz, ale přece jen se musím zeptat..."
Ono by to chtělo více přemýšlet a méně být sprostý...

hodnocení

Další moralista... Pánové, prosím, méně hrubých slov a trocha úcty ke starší paní !

V mém dotazu jsem se slušně zeptala a slušně poděkovala.
Jinak bych mohla být vaše matka.
Tzn., že počítače mě až tak neberou. Každý umíme něco jiného.

Krtek to myslel udělat jinak, zkuste naše zamyslet nad tím jak. Je v tom zcela nevinně.
Úplně jinak..ne udělat jinak.
hodnocení

Pardon, omlouvám se, jste všichni skvělí.
Umíte skvěle poradit.
Asi takhle, působím zde bezmála 10 let.
Ale takovéhle odpovědi jsem za ta léta ještě nikdy nedostala.
Je tu vůbec někdo, kdo mi dokáže poradit, respektive navést?
Dekuji srdečně.
Asi nedokáže nikdo poradit, protože toto jsou věci, u kterých se musí "sedět u daného zařízení. Může to být úplná prkotina, ale nevíme nikdo z nás, co a jak máte zapnuto, nebo vypnuto, či špatně nastaveno.
hodnocení

Martine,
Děkuji za slušnost :)
Nějak si poradím...

@wamp: Tak mojí matkou bys rozhodně být nemohla - ostatně, jsi jediná, kdo tady byl sprostý a dokonce nadával. Styď se!

hodnocení

0x
Off topic. Máslo je na obou hlavách. Dotaz je položen tak že nato nejde odpovědět, poradit. Zas na druhou stranu, že je to blbý dotaz se psát taky nemuselo. Někde trochu ubrat jinde zas přidat a bude vše ok
Další, co vůbec nepochopil krtkovu reakci...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]