Nejste přihlášen/a.
Zdravíčko
Ať dělám co dělám, nemohu aktivovat bluetooth v mém notebooku.
Potřebuji spárování s Androidem a Tv smart.
Notebook Asus, win 10.
Android mám spárovaný s Tv.
Děkuji.
Pro Wamp a pepavomáčka - vy jste krtka vůbec nepochopili a ještě mu Wamp napsala že je buran - tak na vysvětlenou - on přece napsal že blbý je ten jeho dotaz a né ten původní .
A tak jo, tak teď k tomu BT, mami; chtělo by se to podívat přes Start/Správce zařízení, jestli je BT v pořádku nainstalováno (ovladače) a povoleno.
Díky synu, to vše mám už dávno vyzkoušeno.
Zařízení mám v bluetooth zobrazeno, ale není připojeno.
Ovladače jsou okay, tak kde je ta chyba, prosím ...
No dobře, vidíte to zařízení...a klepnete na něj a stane se co? Však by to mělo chtít odsouhlasit párování, číselný kód...Nic?
Můžete to zkusit i spárovat z toho "protějšího" zařízení..nejen z NB..
Co je na mém dotazu blbého, burane?!
Samozřejmě, že ho mám , jinak bych to nepsala !
Když neumíš poradit, tak si stupidní odpovědi odpusť.
@wamp: Uklidni se, když se neumíš chovat, tak si běž někam jinam. Jestli tam je BT mě napadlo taky nejdřív (taky jsem ho tam jednou překvapeně marně hledal), a proto je dotaz/odpověď krtka v pořádku - kor když ho předem uvedl omluvnou větou "já vím, že je to blbej dotaz, ale přece jen se musím zeptat..."
Ono by to chtělo více přemýšlet a méně být sprostý...
Další moralista... Pánové, prosím, méně hrubých slov a trocha úcty ke starší paní !
V mém dotazu jsem se slušně zeptala a slušně poděkovala.
Jinak bych mohla být vaše matka.
Tzn., že počítače mě až tak neberou. Každý umíme něco jiného.
@wamp: Tak mojí matkou bys rozhodně být nemohla - ostatně, jsi jediná, kdo tady byl sprostý a dokonce nadával. Styď se!
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.