Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nastavení doby vypnutí notebooku

Od: sasdax* odpovědí: 5 změna:

Je přímo ve Vistách něco, kde se dá nastavit vypnutí (hibernaci) notebooku v přesně stanovený čas? Zkoušel jsem hledat u nastavení napájení, ale nic. Mám problém že večer jej zapomínám vypnout (usnu) a on zbytečně jede naprázdno. Uspání po nějaké době neaktivity mi prosím neraďte. Stahuju přes torrenty a tak noťas by stejně jel. Jen ho nechci nechat běžet nonstop.

A ještě jedna věc. Čím čistíte display notebooku. Mám jej od něčeho poprskaný, tak jestli stačí vzít nějaký čistící prostředek (okena) a přejet ho. Nevím jestli to má nějaký vliv, ale myslím že ne.

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Já mam rád tento: studna.cz/...

Jinak windows má plánovač úloh :) technet.idnes.cz/...

sasdax*

Díky ten Shutter mi taky sedí maximálně *palec*

hodnocení

0x

Okenou rozkodně ne, to zničíš. Kup si na to speciální čistící ubrousky.

Na vypnutí zkus:

slunecnice.cz/...

slunecnice.cz/...

maruki*
hodnocení

0x

Nebo - "vypnout po dokončení stahování torrentu", a - já ho nechávám běžet nonstop, už tak jede asi týden... :-D

sasdax*
hodnocení

No když jenom seeduji, tak mi to nepomůže.

Hadříky si koupím a zkusím nějaký ten prográmek. Ja myslel že noťas bude mít něco v sobě.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]