Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, dcera má prý velmi dobrý nottebook poměr cena/výkon, ale je z druhé ruky . Můj manžel ho odkoupil od jeho kamaráda a zaplatil 10 000kč (i za různé programy). Jenomže notebook se velmi seká a pořád si dělá co chce. Nefunguje dotiková ploška. Často se samy otevíraji různa okna i když není notebook připojen k wifi . Sami se nastavují se různé volby i se zásahem kohokoliv z rodiny nikdo si neví rady, co s tím . Dcera je zoufalá, protože ty peníze musela za notebook manželovi dát a nemůže se ani normálně připojit na onlie výuku. Prosím poradtě, co bych mohla udělat v této komplikované doě, proto , aby jí notebook normálně fungoval.
Předpokládám, že po nákupu neproběhla čistá instalace W10, ale zůstala tam stará a "zaplevelená" kdo ví čím, že?
Zkuste systém nainstalovat znovu...od začátku.
Ano ,ale nevím jestli to já v skoro v 60 letech zvládnu a ostatní z rodiny tomu asi také moc nerozumí. Dcera se mnou ted kvůli tomu odmítá mluvit. Snažím se jí to napravit , protože jsem jí slíbila , že když dá manželovi peníze bude mít konečne dobrý a funkční notebook
Není to složité.
Nevím kolik dceři je, ale to by skoro mohla zvládnout (v přiměřeném věku i sama). Na to žádné vzdělání v oboru IT netřeba.
Ale určitě v okolí bude spousta lidí co to zvládne. Je to záležitost na 30-90minut.
Odkud jste?
Jsem z Karlových Varů . Možna bych to zvládla . Musím si to tedy ještě nejak promyslet a pročíst.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.