Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Tiskárna Canon i-sensys MF633Cdw

Od: keti odpovědí: 3 změna:

Zdravím a prosím o radu, jedná se o tiskárnu Canon i-sensys MF633Cdw. Pokaždé, když vypnou proud ( stačí jen vyndat přívodní kabel ze zástrčky ) , po znovu zapnutí tiskárny naběhne hlavní panel, vše vypadá v pořádku, ale po chvíli se objeví chybová hláška : " E000 -0000,pokud se zařízení nezotaví, kontaktujte prodejce nebo servis ". Nad tím v horní liště je napsáno vypněte a zapněte hlavní napájení, což udělám a ...někdy naběhla, jindy až po několika hodinách nebo několika dnech. Pokud je tato hláška na displeji, už se vůbec nedostanu do nastavení, ani na jinou stránku. Toto doporuční jsem zkusila i několikrát po sobě, ale nic. Začalo to dělat samozřejmě měsíc po záruce. Pro domácí použití je asi zbytečně drahá, náplně ještě držší jak tiskárna, ale doufala jsem, že když investuji za kvalitu, tak to bude fungovat. bohužel zklamání. Za případné rady děkuji

Tiskárna Canon i-sensys MF633Cdw

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

4x

Zkuste nainstalovat poslední Firmware ...pro jistotu; pokud nebude výsledek podle očekávání, pak další informace

zde , sice jiný typ, ale vypadá to, že to tiskárny Canon mají stejné...a tady pro znalého...a tady řešení těchto chyb pro různé typy Canon

keti
hodnocení

Děkuji, moc jste mi pomohl, zabralo, funguje

Tak to je fajn, že i vám pomohlo...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]