Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Zvuk na flešce

Od: 8040 odpovědí: 6 změna:

Dá se upravit nestejná úroveň hlasitosti skladeb (MP3 a pod.) nahraných na flešce? Některé jsou tišší a musí se při přehrávání zesilovat, další pak třeba začne přehrávát o dost hlasitěji. Nejsem moc zdatný v práci na PC. Prográmek v češtině? Návod?

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

4x

K vyrovnání hlasitosti je určený MP3Gain. Je rychlý, nepřepočítává celý záznam, jenom mění údaj v "hlavičce". Takže záleží na přehrávači, jestli tento údaj o nastavení hlasitost používá. Prý jsou i takové, které ne. Já taková zatím nepoznal a MP3Gain používám.

hodnocení

0x

I na toto používám Format factory - některé knihy jsou nahrány poměrně tiše, tak to upravím v programu a zpět nahraji .

reseni2mince
hodnocení

0x
Chceš to jen pro přehrávání (že to řeší jen přehrávač, soubory zůstanou bez změny) nebo chceš soubory skutečně pozměnit a opravit je?
na čem přehráváš?
Já to mám na 2 klávesy: Potplayer:Shift N (Jmenuje se to funkce normalizér) -
8040
hodnocení

Nahraných 2700 písniček na flešce, ta jde do bloototh do zásuvky v autě a poslech přes radio. Blbej Mercedes r.v. 2011.

8040
hodnocení

Takže potřebuju aby se srovnala hlasitost na tý flešce. Pak bych to mohl překopírovat na jiné.(Záloha, další ponechaná v PC apřehrávat z ní, aby mi to nezabíralo místo na disku.)

8040
hodnocení

Takže asi pozměnit soubory. Ale jak?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]