Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Hackeři na facebooku

Od: hlodavec® odpovědí: 5 změna:

Dobrý den, z ničeho nic po mě facebook chce abych kamsi poslal naskenovanou občanku, pas nebo řidičák jinak že mi zablokují na zruší účet. Jsou to jakýsi hackeři. Nevíte prosím jak to obejít aby mi účet zůstal? Přece nebudu komusi posílat scan občanky. Díky.

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x
Někdo vám mohl "ukrást" účet a facebook teď chce, abyste se prokázal, že opravdu patří vám.
au1

mně když se snažil někdo čórnout účet na FB tak mi přišel mejl že se někdo v Číně v provincii XYZ přihlásil na můj účet, a jestli jsem to skutečně já *smich* žádnou kopii dokladu nechtěli, změnil jsem heslo na sofistikovanější a fertig *ua*

Neříkám, že to tak je vždy, ale nastat to může. Vím o pár případech.
facebook.com/...
au1
tak to asi budu brzo bez účtu na FB *smich* "Potvrzení jména: Po všech na Facebooku chceme, aby používali jméno, které používají normálně v běžném životě."Pravý jméno tam rozhodně nemám a mít nebudu *zed*

au1
hodnocení

0x

odkud ta výzva přišla? zprávou na FB nebo mailem? pokud mailem tak z jaké adresy? zkopíruj sem přesně co ti poslali, aby mohl někdo rozklíčovat jestli se jedná o podvod nebo ne. Pokud seš si jistej, že je to podvod, zmeň si hned heslo, a žádnou občanku nikam neposílej.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]