Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Výška řádku na webu

Od: tomda odpovědí: 5 změna:

Zdravím! Na web dávám texty, které kopíruji od autora z Wordu. Někdy mi to vyjde dobře, ale jindy se stane hrozná věc, mám tam velmi vysoké řádky, jakoby vynechanej řádek. Jde o to, že místo

Takhle vypadá dobře první řádek,<br />

tam mám pokaždé nějaké textbody :(

<p class="Textbody">Takhle jsme to nechtěli</p>.

Jistě to v zobrazení ZDROJ mohu řádek po řádku odmazat, ale to bych nechtěl. Funkce Zrušit formátování také nefunguje. Nápady? Jistě je to triviální! Díky.

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

To asi zkoušíš z wordu exportovat jako HTML? Nebylo by jednodušší to formátovat až na webu? Word tam většinou prádá spoustu smetí.

tomda
hodnocení

Díky za naslouchání - no tak dostanu text v .docx a zkopíruji ho tam přes Ctrl+V

Jinak to neumím.

tomda
hodnocení

Nebo na to je Notepad+ software? Ten to nějak očistí? Kdysi jsem ho měl...

tomda
hodnocení

Vyřešeno. Dal jsem text do Notepadu, z něj ho zase zkopíroval na web a je to v pořádku.

hodnocení

0x

Tak požádejte autora, ať vám ty texty z Wordu ukládá a posílá rovnou ve formátu .txt a nemusíte to převádět přes Notepad.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]