Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Chyba stahování v Chrome - nedostatečná oprávnění

Od: zjervoj odpovědí: 2 změna:
Dobrý den,
při stahování souboru mi v Chrome vždy vyskočí níže uvedená hláška "Chyba - Nedostatečná oprávnění". Soubor lze uložit vždy jen před "Uložit odkaz jako". V jiných prohlížečích tento problém není. Nejsem si vědom, že bych nějak upravoval nastavení stahovaní, není to ovlivněno ani sítí, do které jsem připojen.
Neví někdo, jak lze toto opravit?
Děkuji

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hm*
hodnocení

0x

V prohlížečích se dá nastavit, kam se mají ukládat stahované soubory. Je-li tato volba vyplněná, prohlížeč se normálně na nic neptá a ukládá tam. Jestli tam máš vyplněn adresář (složku), do kterého ale jako uživatel nesmíš, tak bych čekal právě uvedenou chybu a hlášku.

Najdi v nastavení ten ukládací adresář (nevím, kde to chrome má) a buď ho změň, nebo nastav "vždy se zeptat, kam uložit" (určitě tam taková nějaká volba bude). To je můj tip na opravu.

jaromirvebr
25.07.21 19:04
hodnocení

0x
Chyba stahování v Chrome - nedostatečná oprávnění
Chyba stahování v Chrome - nedostatečná oprávnění #2

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]