Nejste přihlášen/a.
při stahování souboru mi v Chrome vždy vyskočí níže uvedená hláška "Chyba - Nedostatečná oprávnění". Soubor lze uložit vždy jen před "Uložit odkaz jako". V jiných prohlížečích tento problém není. Nejsem si vědom, že bych nějak upravoval nastavení stahovaní, není to ovlivněno ani sítí, do které jsem připojen.
Neví někdo, jak lze toto opravit?
Děkuji
0x
V prohlížečích se dá nastavit, kam se mají ukládat stahované soubory. Je-li tato volba vyplněná, prohlížeč se normálně na nic neptá a ukládá tam. Jestli tam máš vyplněn adresář (složku), do kterého ale jako uživatel nesmíš, tak bych čekal právě uvedenou chybu a hlášku.
Najdi v nastavení ten ukládací adresář (nevím, kde to chrome má) a buď ho změň, nebo nastav "vždy se zeptat, kam uložit" (určitě tam taková nějaká volba bude). To je můj tip na opravu.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.