Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Skype a webka-pořád se restartuje pc

Od: natali* odpovědí: 6 změna:

Prosím o radu, mám nainstalovanou webku, vše ok ale jakmile chci přes skype uskutečnit videohovor, pc se restaruje, nevim kde hledat problém, jestli je špatná verze skype, nebo mám něco špatně v nastavení? prosím poraďte

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Odzkoušením jiné verze nic nezkazíš. Jakou teď používáš?

natali*
hodnocení

tak to těžko říct takhle z hlavy na rychlo :) ono ani tak nejde o můj pc ale asi tam mají starší verzi, zkusim jim nainstalovat novější a vyzkouším tam jinou webku nic jiného mě už nenapadá... myslela jsem jestli není zrada v usb ale blbne to i v jiných zdířkách...

Zkus, uvidíme, co to udělá. Chyba může být i v ovladačích.

maruki*
hodnocení

0x

ve vlastnostech systému odškrtnout "auto restartovat PC při chybě" a napsat co to vyhodí až zase zkusíš kameru.

natali*
hodnocení

večer to vše zkusim a uvidíme co to udělá nebo neudělá :) každopádně dám vědět

natali*
hodnocení

tak vše funguje jak má stačilo nainstalovat novou verzi skype díky moc za rady, natali

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]