Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kde je problém? Minolta magicolor 2500W

Od: peko odpovědí: 1 změna:

Zdravím Vás, pořídili jsme si repasovanou tiskárnu Konica Minolta magicolor 2500W. Od listopadu 2020 se ji pokouším zprovoznit. Ovladače mám z oriho stránek konicaminolta.cz/... pro Win10, zkoušeno i na Win7, ale výsledek stejný.

Netiskne od začátku stránky, barvy jsou slabé a jiné než mají být?

Inzerent mi poslal s tiskárnou konfigurační a stavovou stránku, které byly vytiškěny 3/2019, tedy více než 1,5 roku před prodejem. Stránky přiloženy s porovnáním tisku předtím a nyní, poslednní foto je ukázka jak vyjede stránka z repasované tiskárny a jak to má být správně (použita stejná tiskárna s originál tonery).

Tiskárnu jsem chtěla poslat zpět, ale prý za to může přepravní společnost.

Můžete mi prosím poradit, co může ten rozdíl v tisku způsobit? Proč netiskne od začátku stránky a nemá barvy syté?

Kde je problém? Minolta magicolor 2500W
Kde je problém? Minolta magicolor 2500W #2
Kde je problém? Minolta magicolor 2500W #3

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x
I kdyby za to mohla přepravní společnost, vám to může být jedno, protože s nimi jste neřešila dopravu vy, ale prodejce. Nenechte se odbýt a tiskárnu reklamujte, pokud to ještě jde. Ale měla jste ji vrátit hned jak jste přišla na tento problém. Tohle rozhodně není problém ovladačů, ale tiskárny samotné.
Může za to buď nedostatek toneru, nekvalitní toner, optický válec na hraně životnosti... Ale potom se moc nedá mluvit o repasu.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]