Nejste přihlášen/a.
Zdravím,
sháníme levnou datovou SIM pro babičku. Prioritní je nízká cena, internet používá občasně, aby si přečetla e-maily, zaplatila složenku, našla si jízdní řád, napsala někomu zprávu a podobně. Cca 100 MB měsíčně je pro ni myslím víc než dost...
Internet používá téměř výhradně doma, tj. je zde i varianta nějakého pevného připojení a WiFi, ale vše co jsem našel (centrum Pardubic) vycházelo naopak ještě mnohem dráž, než mobilní připojení...
Má některý z operátorů nějaký balíček třeba 100 MB za 30 Kč nebo něco podobného?
Děkuji!
Děkuji, kaktus znám – nejlevnější balíček tam mají 500 MB za 100 Kč. To byl do teď pro ni můj favorit, chtěl jsem ale zkusit najít něco ještě trochu níž. Velmi dobře vypadá balíček, co navrhl @totak od T-Mobile: 12 GB ročně za 499 Kč.
Teda sorry jako, ale nějakých 100 mega za třicet korun, nebo Kaktus dvě giga za dvě kila mi přijde děsná darda. Operátoři mají běžný měsíční tarif za cca čtyři stovky a můžeš surfovat a stahovat do alejujá. Já bych to ve vašem případě občasného použití dat vyřešil hotspotem přes svůj mobil při návštěvě babičky.
No já vím, že je to blbost, ale v poměru mi to přijde drahý. U tarifu za pětikilo měsíčně máš internet neomezeně. Ale je fakt, že babička asi nesosá ve velkém
Dobrý den,
nevím, jestli jste špatně pochopil moji otázku nebo já Vaši odpověď... Bydlím kouzek od Plzně, takže připojit babičku v Pardubicích na můj hotspot asi nepůjde. A ve chvíli kdy jsme na návštěvě (tak 2x do roka), tak babička většinou internet stejně nepotřebuje a nebo bychom jí to vyhledali my.
Potřebuji pro ni, celoroční trvalé připojení u ní doma – neřeším jak jí připojit tablet když jsme u ní pro potřebu aktualizace apod... Slovem občasně, jsem myslel třeba 1-2x za den na pár minut, ne jednou za rok :D
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.