Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Našel by se herní notebook?

Od: sayako odpovědí: 8 změna:
Ahoj,
sta­rý no­te­book od­chá­zí a tak schá­ním no­vý. Řek­la jsem si, že se pro­to ze­ptám zde zku­še­něj­ších ja­ký no­vý kus vy­brat. Ce­na by mě­la být max 27 000 Kč, ale asi bych se i do­ká­za­la kous­nout a ně­co ješ­tě při­ho­dit, ra­dě­ji bych ale do té me­ze. Na no­te­book ne­mám vy­lo­že­ně ně­ja­ké ná­ro­ky, ale rá­da si ně­co za­hra­ju a by­lo by fajn, kdy­by roz­jel Za­klí­na­če 3, GTA V ne­bo, kdy­by se snad za ta­ko­vé pe­ní­ze na­šel co by roz­jel i Red De­ad Re­dempti­on 2. Nic ji­né­ho po tom ani ne­po­ža­du­ji, mož­ná jen kva­lit­ní ob­raz a zvuk, ale ne­ní to zas ta­ko­vá pod­mín­ka. Ještě abych dodala, zvážila jsem i pc sestavu, ale tam tuplem pochybuji, že bych se do takové cenové relace vešla se vším všudy a aby za něco stál.
Pří­pad­ně dě­ku­ji za ra­dy a ti­py na ně­ja­ké no­te­boo­ky.

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

6x
U PC pohybujete, že se ve stejné ceně vejdete do stejného výkonu jako u NB? Opravdu?
No vlastně ano, PC bude za stejné peníze daleko výkonnější a hlavně servisovatelné a s možností kdykoliv upgradovat.

clovicek*
hodnocení

2x

Zdravím , tedy pokud nepotřebuje notebook kvůli mobilitě nebo místu je PC sestava rozhodně lepší a levnější volba.

evzen
hodnocení

0x
U té předposlední věty je to přesně opačně.
sayako
hodnocení

Omlouvám se, jsem v tomhle velký lempl co se vůbec nevyzná. Kvůli místu by byl ntb lepší, ale proti pc nejsem. Co jsem slyšela, je lepší si ho sestavit?
Ano. Alespoň se u stavby PC něco naučíte. Ale je to lepší z více důvodů.

hodnocení

0x

Momentálně trh s notebookama je na nic. Plno jich není. To samé komponenty na pc. Dobré grafiky nejsou..

clovicek*
hodnocení

0x

Postavit si počítač je jednoduché jako lego stačí podle vydeonávodů není moc co zkazit. S výběrem komponentů Vám poradí buď v prodejně nebo někde na foru. Do 27 tisíc se vejdete včetně periférií a bude to už slušná mašinka oproti ntb a hlavně půjde do budnoucna vylepšovat a tak si stále udrží krok. Jedinej problém je v součnasné době s grafickýma kartama , které nejsou dostupné a bazarové ceny vyletěli u některých až o 200 procent.

Já si teď dostavěl z bazarových a nových dílů toto , vše kromě grafické karty má záruku , časem se dá pohodlně upgradovat.

Ryzen 3 3100 2879 (2265)
MSI MAG VAMPIRIC 011C AMD Edition 1447,-
B450 GAMING PRO CARBON AC - 3658 (2300)
Corsair RM650x (2018) 2899,-
Corsair 16GB KIT DDR4 3200MHz CL16 Vengeance RGB PRO Series 2050
Chladič na procesor SilentiumPC Spartan 4 EVO ARGB 517,-
Ventilátor do PC GameMax RL300 combo 650,-
GPU,- ASUS DUAL GTX 1070 5500,-

17,560

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]