Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Ukradená adresa

Od: mameluk® odpovědí: 3 změna:

Zdravím vespolek,

Aniž bych hledal na webu nahotinky, začaly chodit do spamu nabídky šlapek, gemblerů, dědiců atd.

To vše bez otevření házím do koše.

Před třemi dny začal otravovat mail "čekání na platbu", jenž přišel do "hromadná".

Z řádku se něco nechalo přečíst např. Ahojž...Ignoroval jsem to nějakou dobu. Pak hodil do koše, kde to nezůstalo.

Po prohlídce canoscan 9000F na eBay.com a klikáním na možnost vyzvědět informaci o tomto přístroji, byla nabídka opuštěna.

Když začaly opět chodit maily "čekání na platbu" narůstalo podezření, že bylo asi omylem kliknuto "kup hned".

Ebay by něco takového asi poslal v mailu pod svou hlavičkou. Nejsou s tím zatím zkušenosti. Tak jsem risknul "čekání na platbu" otevřít, viz příloha.

Nevíte někdo prosím, jak se zbavit těhle šupáků?

Ukradená adresa

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Nastav filter, nech sa to rovno maze, ani to neuvidis v poste. Nie podla adresy (tu menia) ale AND podmienku na klucove slova v texte alebo subjecte. Aky mail to je?

hodnocení

0x
Kde máte e-mail? Centrum mi všechno tohle nemilosrdně hází do spamu, denně jich tam mám kolem deseti a prakticky se mi nestává, že by to někdy přišlo do doručených. Jinak se toho zbavit asi nedá, jedině dobře nastavit filtrování zpráv, ale pak pozor, aby to někdy nevyfiltrovalo i "žádoucí" zprávu.

retrse
hodnocení

0x

neřeš to...určitě nemá číslo k emailu...také mě kdysi ´´cosi´´ posílalo sám sobě emaily.. a nic to nebylo..JEN TO ZKOUŠÍ vylákat peníze

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]