Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Peugeot2008 nejde spárovat bluetooth s fonem

Od: dvorecek® odpovědí: 6 změna:

Zkoušela jsem spárovat a auto mi nenajde žádný telefon, kde dělám chybu? Poraďte prosím :(.

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Dotaz bez jakýchkoli informací, vhodný pro křišťálovou kouli.

Může být chyba v Bluetooth v autě, ale spíše bych to viděl na špatné párování. Co takhle návod k obsluze toho BT zařízení v autě?

hodnocení

0x
Chyba může být ve více věcech..
Máte telefon viditelný pro ostatní zařízení? Máte k telefonu připojeno přes BT ještě další zařízení? Můj Peugeot neměl u mého předchozího telefonu rád, když na něm bylo ještě další zařízení (chytré hodinky)..
Předtím jste už telefon spárovaný s autem měla?

hodnocení

Nevím, jaké jiné informace podat, telefon je redmi 9 a na palubním PC dám vyhledat zařízení a nic. Na fonu nemám další jiná zařízení.

Zapnuté BT na fonu je? Byl ten telefon už spárovaný s nějakým jiným BT zařízením v minulosti? Další požadavky na informace viz @martincakl.

hodnocení

ano, na fonu BT zapnuto a mám ho spárováno se dvěma fony

jirina
hodnocení

0x

dobrý den,

mám ten samý problém. Mám stejné auto, mobil samsung A13. Dokonce se mi povedlo, že mi PC v autě mobil vyhledal a naskočil mi na displeji, mobil mi napsal , žekod na spárování s BT je bud 0000 nebo 1234, ale když jeden nebo druhý kod zadám na PC v autě, tak mi displej napíše, že spárování se nezdařilo. Vůbec netuším, kde je problém. Dokáže mi někdo poradit, moc prosím? Děkuji Jiřina

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]