Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
jsem už starší, ale používám Whatsaap, může mi prosím někdo jednoduše vysvětlit, v čem spočívá změna od února a jaké s tím může přijít nebezpečí. Jak se mám přihlásit jinam, abych mohla používat něco podobného jako dosud. Prosím jednoduše a srozumitelně. díky
7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení
au1
1x
co jsem vypozoroval jako nezucastneny je, ze facebook meni pro whatsapp pravidla ohledne zpracovani osobnich dat (posunuto na kveten), a to tim zpusobem, ze o uzivatelich bude moct sdilet veskery osobni udaje s jinymi svymi platformami o tom, jaky je vase tel. cislo, z jake ip adresy a zarizeni se kdy kdo pripojil, a nektery udaje dokonce i o platbach, aby mohl lip cilene zobrazovat reklamu a tim padem navysit svoje zisky z jejich prodeju. netyka se to obyvatel EU, ty chrani gdpr, ale po svete se rozjelo hotovy silenstvi kvuli tomu ze lidi uverili ze jim FB bude spehovat konverzace a smirovat o cem si kdo s kym pise. konverzace zustanou dal sifrovany. muj nazor je, mnoho povyku pro nic, pokud nekdo chtel doted smirovat konverzace tak uz to urcite dela, a neupozorni na to takovym zpusobem jako to ted udelal Facebook.
Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.
Copyright © 2004-2026 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]