Ahoj, koupil jsem si SSD disk (128GB) a chci se zeptat kam ukládat data. Je mi jasne ze windows půjdou na SSD ale co ostatní? Má cenu davat na SSD i hry? Nebo tam radsi dat programy jako Office, Google chrome a hry a fotky uložit na klasicky pevný disk. Chci maximálně efektivně využít SSD. Díky
Měl jsi koupit alespoň 250GB. Smysl na ssd mají hlavně programy, tedy i hry. Neříkám tím, že data tam smysl nemají, ale na to máš moc malý disk. A zálohuj...
Když to peněženka dovolí, tak mám následující zásadu:
Jedná se o operační systém, aplikační data nebo programy? Pokud ano, tak tam se SSD vyplatí, třeba na OS mám NVMe SSD do PCI-E, na hry SATA SSD a naopak na datový sklad (fotky, videa, instalační soubory, bitová kopie - zálohy) používám HDD.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.