Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Proč mi nejde Sims 2 na Windows 10?

Od: micka* odpovědí: 9 změna:

Chtěla jsem si do počítače nainstalovat hru Sims 2,ale ukázalo mi to,že aplikace je blokována a že nejde nainstalovat. Co mám udělat aby mi ta hra na Windows 10 šla?

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x
Co je na ní blokovaného? Hra chodila na win7 s directX 9c takže předpokládám že problém bude v tom direct X. Ve zpětné podpoře toho herního kodeku.
supkot

Souhlasím tady s kolegou.

micka*
hodnocení

Prostě to nejde nainstalovat na počítač s Windows 10. Nevím,kde je chyba.

inspa*
hodnocení

0x

Co jsem koukal, ve Win10 to nejede nikomu, je to stará hra.

Pokud chcete riskovat, můžete stáhnout NEOFICIÁLNÍ patch, hru nainstalovat do Win10 a přes to rozbalit ten patch. Popis je v angličtině, vyzkoušené to nemám a ani to zkoušet nehodlám (vzhledem k tomu, že nevím, odkud ten patch pochází a jestli neobsahuje nějaké breberky).

answers.microsoft.com/...

micka*
hodnocení

inspa: Ne,nechci takhle riskovat. Nejde to ještě nějak jinak,prosím?

micka*
hodnocení

Opravdu mě mrzí,že už si některé staré hry nezahraju. :((((((((

hodnocení

0x

Neviem presne, ake hw naroky ma ta hra, ale mozno by slo spustit win 7 virtualku pod win 10.

micka*
hodnocení

peter: Sims 2 jde asi jen na starších Windows (jako například XP,Vista nebo 7),takhle jsou ty nároky napsané na obalu hry. Tu hru mám originální (to znamená,že to není bazarovka nebo přepálená).

Pozrite si, co znamena virtualizacia, takto moze bezat N roznych systemov pod jednym hostitelskym Win 10. Vsetko mozne od Win95 po rozne linuxy. Hra si bude mysliet, ze bezi pod win 7, co aj bude pravda, ale win 7 bude virtualny. Klucove slovo : wmvare

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]