Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Import adres do google maps

Od: kolban odpovědí: 4 změna:

Zdravím,

mohl by mi prosím někdo poradit jak importovat adresy do google maps?

Obecný návod, přes Moje místa, importovat adresy, atd. vím jak na to. Nicméně asi dělám chybu v exportu. Nikde se nemůžu dočíst, jaký má být výstup. Jaká data, v jakém souboru(CVS. s oddělovači, nebo jiný?

Zkrátka chci importovat do mých map cca 300 adres s názvy.

Poradí mi prosím někdo?

Mockrát děkuji

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x
Dobrý den posílám odkaz support.google.com/...

kolban
hodnocení

Bez urážky, ale toto jsem četl jako první a bohužel nic mi to neřeklo. Nikde není psáno, co já potřebuji vědět...

tonic
hodnocení

0x
Co konkrétně nejde?
Import souboru, nebo vlastní zobrazení?
Pokud ti jde jen o místo do mapy, tak to musí být co místo to jeden řádek. Pokud chceš název místa, adresu tak platí výše uvedené jen s tím rozdílem, že název místa, adresa (hodnoty musí být odděleny čárkou.

kolban
hodnocení

Bohužel mi nejde samotný import. Soubor XLSX, v něm adresy. Ale při vybrání souboru neproběhne import...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]