Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak převést film z mp4 na avi?

Od: astik odpovědí: 14 změna:

Potřebuji převést film v mp4 na avi. Když se koukám na net, tak tomu moc nerozumím. Je něco tzv primitivně jednoduchého a funkčního? Děkuji.

14 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

5x

Třeba Format Factory.

hodnocení

4x

Přesně - Format Factory je výborný program pro konverzi různých audio i video formátů. Používám to i na audioknihy, mohu doporučit

astik
hodnocení

Ale je to vše v aj*nene*. Já tomu stěží rozumím v čj*zed*

No to nevím, ale mám pocit, že anglina vypadá malinko jinak, že...

Jak převést film z mp4 na avi?

hodnocení

2x

Dobrý den. Přidám se také s Format Factory. Je to jednoduchý program na obsluhu a je v češtině. Záleží asi co máte za OS. Na Vistách, W7, W8 a W10 jde určitě. Ale myslím, že i na XP. Stáhněte ho odněkud jinud.

doplněno 18.01.21 15:26:

format-factory.en.softoni/...

astik
hodnocení

Můžete mi prosím poslat link na stažení toto FF? Možná jsem to stahovala ze špatné stránky. Díky. A potřebuji to, protože mi v TV funguje především AVI. Jinak nechápu, proč nové TV AVI neakceptujou...*nevi*

Není to často otázka zda AVI, nebo Mp4, ale v rozlišení videa. Stalo se, že jsem měl film ve vysokém rozlišení, který televize nepřehrála (většinou televize titulkem oznámí kde je problém), převedl jsem video konvertorem na menší rozlišení a pak to přehrát šlo.

gamapolis® : Pokouším se taky z tohoto linku FF nainstalovat, ale nechce mi to dál pustit, aniž bych si nepřibral ten AVG antivirus, – jak ho obejít, prosím?

hodnocení

1x

Rovněž doporučím Format Factory. A alespoň si ho zkus stáhnout a instalovat, protože jinak bys nemohl tvrdit tu blbost o AJ. Je totiž v češtině!

Teď ho mám před sebou otevřený!

doplněno 17.01.21 20:02:

@astik: Pak tedy nejspíš máš historický stroj s historickým systémem. Můžeš sem dát konfiguraci PC včetně oper. systému?

astik
hodnocení

Tak jsem to udělala, ale napsalo mi to: Tato aplikace nemůže běžet ve vašem PC. Prostě to neotevřu.

hodnocení

1x
Klidně zmíněný Format factory. Ale proč to potřebujete? Navíc AVI neznamená, že to půjde přehrát, AVI je jen "kontejner" a může klidně obsahovat opět MPEG-4 video.

hodnocení

1x
Proč to vlastně potřebuješ převést? Máš k tomu nějaký zvláštní důvod?
Pokud ti něco nejde přehrát, je lepší stáhnout kodeky, nebo jiný přehrávač. Třeba VLC.

jenda2*
hodnocení

0x

Any Video Converter. Pro přehrávání filmů na TV musím dělat přesný opak. Z AVI do MP4.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]