Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Neaktualizovaný wordpress a šablona

Od: supkot odpovědí: 2 změna:

Ahoj, mám takový strach, není to přímo problém nýbrž strach, obavy z toho, že jednou budu muset aktualizovat šablonu aby se mi nikdo nedostal do webu přes SEO DOP, EBOTR apod.

Věc se má takto : U webu jsem samostatně, manuálně přeložil kompletně zdrojový kód, i některých pluginů, u šablony mám CSS a nechci kvůli aktualizaci o všechno přijít, protože vím, že jakmile je aktualizuji, všecko se vrátí do angličtiny, bude tam zase ta značka, kdo vytvořil šablonu a že je ve wordpressu a další kokotiny. Vypadá to pak hrozně fórově a odfláknutě. Určitě chápete co tím myslím.

Jaké mám možnosti ochrany v případě, že bych neaktualizoval wordpress, šablonu a pluginy? Díky za odpovědi

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

jkr®
hodnocení

0x

Neaktualizovat WP s sebou nese bezesporu rizika spojená s bezpečností. To, že jste přeložil texty mimo lokalizace, které přeložení pluginů a WP poskytují je teď problém, záleží, kde přesně jsou texty přeloženy. Doporučil bych zazálohovat a přeložit. Před hodně lety jsem lokalizoval velká firemní web pomocí Poedit.

hostinger.com/...

supkot
hodnocení

A jaké riziko sebou nese, když aktualizuji jádro wordpressu ale neaktualizuji šablonu a pluginy, právě kvůli zmíněným věcem. Myslíte že pak se mohou stát nekompatibilními? :D

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]