Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kde stahovat zdarma e-knihy?

Od: ho odpovědí: 5 změna:

Mám novou čtečku, ale zjistila jsem, že mi bude asi k ničemu... Protože je těžké najít knihy zdarma ke stažení a platit za čtečku 2500 + další peníze za knihy který nemám ani fyzicky u sebe je moc... Neznáte nějakou stránku kde jde sehnat, klidně po registraci, spousta knih zadarmo?

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x
U nás v rámci městské knihovny (v době covidu); po registraci a zaplacení symbolického ročního poplatku stahování zdarma...knihy Městské knihovny Praha

ben®
hodnocení

0x

Dobrý den, viz odkaz a tam zadat správné slovo do vyhledávání souborů. Předpokládám, že e-knihy lze stahovat legálně jako např. hudbu či filmy (není to placený SW). Zdravím!

ulozto.cz/...

hodnocení

0x

Třeba tady: databazeknih.cz/...

arny1
hodnocení

0x

hm*
hodnocení

0x

Někdy stačí hodit do vyhledávače třeba jen koncovku epub a pár slov a ono to už něco najde. Případně takové ty servery se spoustou obsahu zdarma, weby některých veřejných knihoven atd.

Můžeš zkusit třeba i jine-knihy.cz, tam jsou oficiálně knížky zadarmo i za celkem drobné peníze, často od začínajících nebo příležitostných autorů apod.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]