Nejste přihlášen/a.
Mám novou čtečku, ale zjistila jsem, že mi bude asi k ničemu... Protože je těžké najít knihy zdarma ke stažení a platit za čtečku 2500 + další peníze za knihy který nemám ani fyzicky u sebe je moc... Neznáte nějakou stránku kde jde sehnat, klidně po registraci, spousta knih zadarmo?
Dobrý den, viz odkaz a tam zadat správné slovo do vyhledávání souborů. Předpokládám, že e-knihy lze stahovat legálně jako např. hudbu či filmy (není to placený SW). Zdravím!
Někdy stačí hodit do vyhledávače třeba jen koncovku epub a pár slov a ono to už něco najde. Případně takové ty servery se spoustou obsahu zdarma, weby některých veřejných knihoven atd.
Můžeš zkusit třeba i jine-knihy.cz, tam jsou oficiálně knížky zadarmo i za celkem drobné peníze, často od začínajících nebo příležitostných autorů apod.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.