Nejste přihlášen/a.
Může někdo poradit, proč ve Windows 10 se u jiného účtu než administrátorského nezobrazuje v oznamovací oblasti na hlavním panelu symbol pro přepínání z české na anglickou klávesnici a také nejde při psaní textu přepnout mezi těmito klávesnicemi pomocí klávesové zkratky Windows + mezerník?
Po přihlášení do určitého účtu - Kliknout pravým myšítkem na spodní panel - Nastavení hlavního panelu - Oznamovací oblast - a vybrat ikony které se budou zobrazovat na hlavním panelu.
Děkuji, ale toto jsem všechno už dělal, ale situace byla stále stejná. Nakonec jsem ten jiný účet zrušil a možná se pokusím znovu založit jiný ještě jednou, pokud budu mít trpělivost. Chtěl jsem mít ten účet pro hosty na mém počítači, tak jsem ho zkoušel, aby na něm mohla návštěva normálně psát bez problémů, ale nepovedlo se
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.