Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, mám takový problém.
Pustím počítač, mám puštěné ICQ, surfuji po internetu atd., všechno jde v pohodě a v tom najednou vybuchne erupce na slunci nebo co, Mozilla Firefox napíše: Požadovaný server existuje, ale prohlížeč nebyl schopen navázat spojení. OVŠEM! ICQ funguje dále, jako by se nechumelilo. Torrent taky vesele stahuje, Skype též běží.
Všechny ostatní prohlížeče nefungují taky. Seznam.cz a další všechny přes ping v pohodě pingnu. Funkce WVisty spojené s internetem ovšem hlásí, ať se připojím, ikona i Centrum sítí a sdílení však píšou Plný Signál Wi Fi a u ikonky je napsáno Místní síť i internet. Pomůže až restart PC, restart síťového adaptéru ani jeho zakázání a povolení neobnoví. Záhadně - pokud se tento problém vyskytne a já třeba za hodinu přijdu, už to někdy zase jde.
Když se přepnu do jiného uživ.účtu, nepomůže to. Když se odhlásím a přihlásím, taky to nepomůže.
a) pravidelně defragmentuji
b)pravidelně prohlížím jak antivirem, tak antispywarem, nikdo nic nehlásí
c) používám CCleaner, TuneUp Utilities
d) ovladače všeho mám zaktualizované
Je to notebook připojený přes Wifi, OS Vista, více v reportu z Everestu zde:
Report z everestu v .txt
maruki.wz.cz/...
Report z Everestu v .html:
maruki.wz.cz/...
Máš svuj router s NATem? DNS používáš IP routeru nebo přímo adresy ISP? Pokud adresu routeru tak zkus zadar přímo adresy ISP, případně na opendns.
Popravdě...parkrát se mi to doma stalo a z ničeho nic to přestalo
hmmm a restart routeru pomáhá taky? Nebo že by odolný bordel v pc? Jde o to že doma mi to teď dělal jeden noťas taky, ale i když neměl balast (viry atd) tak byl pěkně rozvrtaný
Zkoušel jsem restart routeru a jelo to. OVšem pak se opět chyba objevila a zare jsem restartoval router...
Zkus to pořešit s technikem O2, ale s technikem a ne nějakym k*** na lince, já už jsem někdy tak otravnej že se propracuji až někam k technikům a ty jsou v pohodě...ale to je problém každé helplajny a to i v podnikové sféře
POZOR! Zjistil jsem, že se nemůžu dostat ani do nastavení routeru ->přes webové rozhraní (10.0.0.138), když to vypadne jak je popsáno a dole v systrayi je ikona internetu, ale prohlížeč se nedistane ani k modemu, tj. vlastně lokální siti.
hmmm to nevylučuje ani síťovku ani router...jetli máš nějakou síťovku tak ji zkus, případně je možné že se seká router...mě to dělá ten zyxel tak 1 do měsíce taky, ale někdy když to necháš tak se za pár minut vzpamatuje sám- nestahuješ hodně přes torenty že by nestíhal?
Techniky zatim necháme, propracuješ se k nim když budeš slušný a přitom otravný a nikdo nebude tušit tvuj problém :D
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.