Fuckbook už překročil úplně všechno. Mám dle sezóny 11-20 zaměstnanců. Používali jsme jako firemní platformu Whatsapp. Já osobně Fuckbook nemám a teď po změně podmínek už nechci být ani na Whatsapp. Opravdu nejsem naivní a vím, že Fuckbook už o mě ví víc než chci. Ale chci změnit platformu. Co poradíte? Potřebuji sdílet data, foto. Děkuju za radu
Elon Musk doporučuje Signal. Já doporučuju to, co používá většina lidí, se kterými komunikuješ. Nikdo nestojí o to, mít v mobilu pět programů, co dělají víceméně totéž.
zdegre*
No zrovna tento pán mě opravdu nepřesvědčí. Můj vozový park začíná na V6 benzín 8-)
hmh
Myslete si co chcete i když nemáte rád elektro-auta, tak tento pán vizionář.
zdegre*
Každý kdo podniká je svým způsobem vizionář. Ale elektromobilita bez jaderných elektráren je úplná hloupost. Věřím, že časem se jádro vymění za něco opravdu smysluplného. Ale teď je to z mého pohledu spíš hloupost a terorismus řvoucí menšiny. Asi reálnější je vodík a myslím (opět můj názor), vodíkový pohon už dávno existuje. Ale ropná lobby tyto patenty kupuje a nepustí dál.Viz diamanty.
Signal je velmi bezpecny, ale moc lidi ho nepouziva, to same Telegram.
Takze za me asi Viber
zdegre*
Jde mi o jen komunikaci mezi mnou a zaměstnanci. V sezóně max 20 lidí, reálně asi dvanáct.Na nic jiného to nepotřebuji. Ale jsou chvíle kdy SMS a telefonát nestačí. Proto to potřebuju.
Jestli Android -ní mobily a hodně užíváte Google aplikace (již máte u Google účty), pak zkusit Google Duo. Já jsem s rodinou spokojený i s jejich předchozími komunikátory (Hangouts).
>Takže chci mít jistotu, že to co děláme zůstane mezi námi Tak si hostuje svoji Matrixinstanci. Zdrojové kody jsou k dispozici, má oboustrané šifrování, je možno používat klientskou aplikaci podle vaší volby.
Pokud je to moc obtížné a nestojí vám to za to tak asi signal nebo telegram protože májí zveřejněné zdrojové kódy ke klientu což by mělo stačit protože oba myslím mají oboustrané šifrování.
Ale za mě bych šel spíš do Matrixu protože pokud vážně chcete mít nějakou záruku soukromí nesmíte spoléhat na sliby ostatních (tím myslím že sice není pravděpodobné že signal ze dne na den vypnou ale pokud by se to stalo u Matrixu je vám to jedno páč vám běží doma).
A parler byla banda absolutně neschopných pitomců a žádná škoda jich není. Udělaly hromadu klíčových chyb které vedli přesně k tomuhle (hostování na AWS, platforma dělaná na wordpressu když je tady spousta už hotových řešení)
No, já jsem nikdy WhatsApp nechtěl používat už jen z důvodu, že ho "jen" FB vlastnil. Když jsem si zjišťoval, která alternativní aplikace je nejbezpečnější, tak mi vyšel Signal. U Telegramu taky něco bylo. Jsou k tomu na internetu články. Tak stačí trochu hledání.
prikld1
Tak to asi používáš sám pro sebe, nebo pro jednoho kterého jsi ukecal. To totiž taky musí mít nainstalována i protistrana. A kdo to má.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.