Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Wifi nejde,kabelem ano

Od: tomasberanek* odpovědí: 20 změna:
Dobry den,prosim radu,router asi 6 let stary,posledni dobou mi naskakuje na telefonu ze je wifi bez pripojeni,na router se připojí ale pise ze je bez internetu.pokud ho na chvíli vytahnu z eletriky tak pak jde treba 2 dny v pohodě a zas je bez internetu.internet co jde pres kabel do tv a stolniho pc funguje normálně.
Je mozne ze casem router odejde?

Wifi nejde,kabelem ano

20 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x
Přesně tenhle router mě kdysi vydržel asi tři roky. Pokud blbne, kup novej. Vždyť to je za pár korun.
tomasberanek*
hodnocení

Chystam se koupit novy jen sem si rikal ze sa zkusim optat zda to neni nejaka kravina
prikld1

Ten nový to bude třeba dělat taky. Podle obrázku to je TP link. Pokud 843N tak je to jasné

tomasberanek*
hodnocení

A prave proto se ptam,jestly nekdo nevi,cim by to mohlo být. Aby kdyz koupim novy,tak ten novy nedelal to samé.
Tak.mi prozradte,co je jasne . . . .

Mě, když to přestalo jít a nepohla výměna zdroje, tak jsem to poslal do křemíkovýho nebe. Koupil jsem Asus a spokojenost.

111®
hodnocení

1x

ale do továrního nastavení se resetuje dírkou vzadu nebo vespod a chce to podržet nejméně 10s, a potřebuješ kancelářskou sponku...nebo něco podobého...pak to musíš všechno znovu nastavit...po kabelu je Rebootování, tedy znovu načtení uložené konfigurace...

tomasberanek*
hodnocení

Šak ba,parátkem.
prikld1

Některé routery vyžadovaly zmáčknout tlačítko, držet a teprve potom připojit napájecí tlačítko. Jako mnoho ostatních, toho mnoho napíšeš, ale podstatné si necháš pro sebe. Pokud by to byl typ 843 tak ten má ještě přepínací tlačítko vedle resetu

tomasberanek*
hodnocení

Připojit napajeci tlacitko?to jsk pripojim,kam?nevim co vse je podstatné u routru.Myslil sem ze vytahovani ze zasuvky a resetovani je takovy zaklad co udela kazdy komu to nefunguje.
tomasberanek*
12.01.21 06:33
hodnocení

Wifi nejde,kabelem ano #2
prikld1

Mluvíme snad o továrním nastavení. U některých routru od TP psali že se má zmáčknout párátkem to tlačítko (vlastně párátko nepotřebuješ, tlačítko leze ven) a pak teprve připojit napájecí kabel. Konečně z tebe vylezlo, že máš typ 843ND. Ten má oddělávací antény. A taky píšeš že ho připojujes k internetu kabelem. To jest kabel do WAN modrý konektor. Asi jede v režimu AP. Jenže tenhle router má vedle resetovaciho tlačítka přepínač režimů. Co já vím zda to máš správně. I to tlačítko má asi dvojí funkci. Záleží na době zmáčknutí.

Co píšu platí pro můj 843ND. Třeba máš jinou sérii 843ND

prikld1

Tovární nastavení. A to tlačítko se taky drží asi 10 vteřin, než se rozblikaji nějaké diody.

hodnocení

0x

Ano, časem odejde jako vše, nejen elektronika.

111®
hodnocení

0x

na té fotce WiFi není zapnuta---nebo se pletu?

Dobrá poznámka :) nejsem si úplně jistý, ale na tomhle typu možná bliká...

prikld1
hodnocení

0x

Zkusil bych ho dát do továrního nastavení a znova nastavit.

A v jakém běžel režimu. Připojen k internetu kabelem, nebo client wisp. To blbne. Neznám typ routru.

tomasberanek*
hodnocení

Kabelem,reset uz sem zkousel.

111®
hodnocení

0x

no to se odpojí zdroj od sítě, stiskne resetovací tl. a drží , následně se připojí do zásuvky a pořád drží dlaších cca 10s.

prikld1

Auotor kecá. Mám tentýž router verze 1.5 Žádná párátko. Tlačítko leze ven. Ovšem je tam taky přepínač režimů a nikdo neví zda ho má ve správné poloze. Taky je tam zapínací tlačítko, v tom chybu nemůže udělat.

111®

aha, tak to necháme spát...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]