Dobrý den, už nějakou dobu nevidím, kdy byl kdo naposledy aktivní, nebo jestli je aktivní. Nebo, vidím to asi jen u pěti lidí, z toho si pravidelně píšu jen se dvěma. Kamarádka to třeba u dané osoby vidí, ale já ne. :/ Zkoušela jsem to i přes počítač, ale nic. Nevíte, co s tím?
Pokud v messengeru kliknete na 3 tečky-ozubené kolečko-předvolby-vypnout aktivní stav. Když na to kliknete, máte možnost si zvolit, pro koho aktivní stav vypnete a on tak neuvidí, zda jste aktivní.
Máte tam- vypnout stav online pro všechny kontakty, nebo jen pro některé kontakty, nebo pro všechny kromě...
Takže pokud kamarádka aktivní stav u dotyčného vidí a Vy ne, zřejmě si ho pro Vás vypnul a Vy s tím nic neuděláte.
Nevím jak to má Facebook, nevypneš jsi náhodou ten aktivní stav pro všechny? Jinak Facebook je stará sračka kód… jedna velká příšernost. Jak to může někdo dobrovolně používat?
anon65534
Windows a M$ Office jsou mnohem starší co se kódu týče a ještě pořád jsou lidi co je používají. Skoro jakoby nezáleželo na tom jak staré a špatné věci jsou protože lidi to nezajímá, stejně jsou moc pohodlní než přejít jinam a žijí v představě že by se bez věcí které používají neobešli.
Jinak dost pochybuju že jsi ten kód viděl a máš tedy autoritu o jeho kvalitě mluvit
ooka
Kód jsem neviděl, ale leccos rozpoznám z projevu, jak se to chová… A nejen já ale spousta dalších profíků… Až teď vidím, že otázka je stará, a někdo tady dneska napsal, že se mu to jeví taky a že je to nějaká chyba, no takže jestli taková chyba přetrvává rok tak se musím hodně smát Ps: jo a zrovna včera to říkal bratříček na streamu, že ten kód je sračka… A projevuje se to tak, že chceš něco otevřít, a strašně dlouho to trvá než se to všechno načte a že je to slepený… Takže tady ti dávám přímo včerejší referencí, abych nebyl za blba, co jsi to cucám z prstu. Pps: A proti Microsoft office nic nemám, je to Defakto průmyslový standard, je to rychlý, funguje to na mobilním zařízení telefonu i tabletu i počítači a multiplatformní alternativu nemám, která bude fungovat na všech 3 platformách a synchronizovat. Nenech se vysmát, že ten kód je starý 30 let, To mají nejméně 4 krát přepsaný skoro od základu…
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.