Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Ztráta hesla WINDOWS XP

Od: dkosticka* odpovědí: 3 změna:

DOBRÝ DEN. PROSÍM O RADU,ZAKOUPILA JSEM SI OROGINALNI CD WINDOWS XP A BOHUŽEL DOŠLO NEDOPATŘENÍM KE ZTRÁTĚ HESLA,KTERÉ POTŘEBUJI NA AKTIVACI LEGÁLNÍHO WINDOWSU. PROSÍM NEVÍTE NĚKDO JAK TENTO PROBLÉM VYŘEŠIT? NA PRODEJNĚ TVRDÍ,ŽE TO NELZE A PC BYLO ZAKOUPENO ZVLÁŠT DŘÍV NEŽ CD.

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

1) vypnout caps lock- toto se považuje za řvaní

2) nejde o heslo k aktivaci, ale o produktové číslo které potřebujete pro instalaci windows a je to samolepka, která buď bude ještě na obalu od cd nebo jste ji někam nalepili. Pokud je windows naistalovaný a jde vám o reinstalaci tak to lze zjistit slunecnice.cz/... pokud to právě přeinstalováváte tak leda dotaz na microsoft, ale velmi o tom pochybuji a pokud vám jde opravdu jen o aktivaci tak nevim co řešíte, stačí aktivovat přes internet, pokud je problém tak je tam napsaný telefon na microsoft ;)

jupikseliga*
hodnocení

0x

XJM6Q-xxxx-xxxx-xxxx-xxxx

jestli ti to nepujde napis mi na mail co mas za service pack

výtka
Upozornění od sys maverick 01. 03. 2009 10:23:27

Tohle neni warez forum!

dkosticka*
hodnocení

Díky,už jsem si našla program na čtení toho hesla co jsem potřebovala,bylo to sice malinko komplikované,ale nakonec to šlo a ted konečně mám aktivní legální windows,který byl zakoupen původně a heslo ztraceno.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]