Dobrý den, mám studentský tarif od Vodafone, mám ho první měsíc, platím si ho sám a zítra, 9. mi to píše, že mám vyúčtování. Chtěl bych se zeptat, znamená to, že do 9. mám tarif zaplatit, nebo že 9. mi dojde nějaká účtenka, kterou v ten den uhradím? Protože když rozkliknu účtenky, nemám tam nic. Mám tak možnost zaplatit platební kartou, kde pak mužů zadat částku. Znamená to, že tam tedy dám kolik mám uhradit, zaplatím a mám to? Rád bych to už zaplatil, aby nebyli problémy. Je to asi blbý dotaz, ale chci si být radši jistý. Děkuji za odpověď.
Bud v klidu, v den konce fakturacniho obdobi se to jen pocita. Bud ten den, nebo i nekolik dnu potom ti prijde vyuctovani (emailem a vetsinou jeste sms). Pak budes mit cca 2 tydny na zaplaceni (kartou, prevodem, na pobocce, muzes si vybrat). Kdyby to bylo tak jak se ty obavas, tedy ze se vyuctovani musi hned zaplatit, asi by moc zakazniku nemeli
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.