nevím jaké jsou reálné testy WDčka...ale papírově je o 10MB/s rychlejší...já osobně bych šel do Samsungu, protože to je testy ověřená kvalita, ale mít možnost tak už si vezmu "žvýkačku" a ne 2,5"
Kupuji podle ceny. 99,9% těchto SSD jsou v podstatě shodné. Jestli apacer, patriot nebo Kingston, to je jedno. Špatný kus jsem měl právě od chváleného drahého disku. Patrioty používá rodina na 4pc už roky. Vemte si levnější a větší.
jm
A chcete to do čeho? Záruka platí u disků, ale data můžete ztratit bez náhrady. Do běžných PC a ntb stačí jakýkoliv SSD. Jenom čím menší, tím hůře použitelný.
Záruka je ze zákona u všech disků stejná (ostatně jako u každého jiného výrobku - od špendlíku po lokomotivu) a trvá 2 roky. Ale počítejte s tím, že 2 měsíce po záruce zafunguje vestavěné "kurvítko". To až na výjimky platí taky pro všechny výrobky.
doplněno 08.01.21 09:13:
Ty 2 roky jsou samozřejmě minimální, je pravda, že výrobce může z dobré vůle poskytnout záruku delší. Jak je to konkrétně u těchhle disků teda nevím .
Je to jen záložní pc , kdyby odešlo něco na novém, tak vytáhnu toto. Nechce se mi moc investovat
krtek6
vzhledem k tomu, že SSD disk nemá žádné jiné vhodnější využité než jako systémový je bezpředměné kupovat větší než 250gb...samotné widle vezmou cca 50gb a těch pár programů pokud nemá autocady a podobně moc nevezmou...na běžný data stačí plotna... a NAS taky nezásobuje
S ADATA (konkrétně s Classic CH94, což není SSD) mám zkušenosti velmi špatné. Nejdřív odešel kablík (podařilo se mi sehnat náhradu, ale musel se upravit), brzy na to selhal úplně. Sice se mi ho podařilo znovu zprovoznit, ale přišel jsem o veškerá data.
I za cenu, že bys ho třeba stejně strčil do 2,5" redukce, tedy připojeno pak na klasickou SATU? To musíš redukci taky koupit a nemyslím si, že je už je doba kdy by do 2,5" SSD nevyužil.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.