Nejste přihlášen/a.
Dobrý den.
Mám prozbu .Potřebuji poradit jak se dá nainstalovat stará verze Skypu 3,8.
Nějak se mi podařila přeinstalovat na novou verzi .Když dám instalovat skyp verzi 3,8 tak se pod tímhle nainstaluje nová verze.
Prostě vždycky se tam nainstaluje nová verze. Ta stará tam nejde .Čím to je. Za informaci moc dík.
Máš pravdu aj ja som skúšal novú verziu ktorá sa mi vôbec nepáčila a tak som komplet všetko čo sa dalo odinštaloval a vyčistil. A po nainštalovaní znova verzie 3.8 šlape bez problémov. Preto sTebou súhlasím a platí to aj u iných programov dôležitá je naozaj úplná očista-odinštalácia starších verzií aj u iných aplikácií.
Nemusí se nuc odinstalovavat, stáhněte z softmania.sk/... verzi 3.8, spustte ji a vše bude OK
Dobrý den .
Moc Vám děkuji za radu .Stahla jsem skyp jak jste mě poradil a hned na poprve bez problému se to přeinstalovalo na tuhle verzi .Jste borec .DĚKUJI
Tak to fakt nechápu...minimálné já jsem pochopil váš dotaz tak že to přeinstalovat nejde! Pokud to tak neni tak netušim o čem byla půlka dotazu
Ono to fakt nešlo ,Jenže já jsem to hledala na www.stahuj.cz a tam jsem zadala skyp .
A tady mě bylo poraděno ,že mám stahnout toto softmania.sk/...,program je ve slovenštině ale nainstaloval se v češtině což jsem ráda.
Nevím jak je to možné ,že se to podařilo ,nechce se mi věřít že snad ta slovenštína to umožnila.
Ne, ne, ten program je v češtině, ale je skutečně 3.8, kdyžto jinde jsou všude jen odkazy na skype.com, kde už maji tu hnusnou 4.0.
Jen ten odkaz je ve slovenštině. Tak hlavně že to chodí
Moc Vam dik za radu, Ja uz se stim trapim nekolika vecerech ,a SKYPACI! ty vubec nerijagovali na moje prozby jak nainstalovat zpadky 3.8 protoze ta n ova se mi taky strasne nelibila a jsem rad ze mam zastance, ale muze mne nekdo chytry,rici , jak je to mozne ze oni na tom trvaji i kdyz je zrejme podle ohlasu , ze ta stara je jednodusi - a nerikam lepsi- nez ta nova! se kterou Ja osobne jsem byl s ni velmi spokojeni! AT ZIJE BRATER SLOVAK
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.