Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Po zapnutí PC mi nenajedou správně vzhledy ikon

Od: alishka odpovědí: 1 změna:

Ahoj,

mám chvíli nový notebook MSI a od samého začátku se mi stává, že když po vypnutí notebook (např po noci) zapnu, tak mi na ploše nenajede správné zobrazení ikon. Např ikona Opery, World of Warcraft atd není barevná a správného vzhledu, ale vypadají všechny stejně.

Když se pak odhlásím nebo restartuji, tak už vše najede správně... Nevíte někdo, čím by to mohlo být?

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

olinl
hodnocení

0x

U Windowsů zkus aktualizace (Windows Update), tím nic nezkazíš. Pokud máš W10, tak to je paskvil, který budou v Microsoftu dávat dlouho dohromady. Bohužel nic jiného podobného či lepšího zatím na trhu není.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]