Nejste přihlášen/a.
V jednom místě jsou dvě internetové kamery , napřed tam byla jedna a potom přidána druhá která zabírá jiný prostor.
Na windows - počítači běží obě, ale na androidu - smart telefon běží pouze první - místo druhé je černá obrazovka s nápisem
Ouch !
Playback error
Mám tomu rozumět tak, že ta druhá nepodporuje android?
Tak na android 7 běží pouze horní.
Na androidu 10 obě.
Je to tedy kamerami, že horní je starší a ta spodní novější?
možná, že ta spodní poběží na verzi 8 nebo až 9 , ale na desítce běží.
nemám telefony po verzích.
Asi vyšší verze androidu na telefon nainstalovat nelze + nedovolí to hardware není na to stavěný.
Tak to aby si člověk kupoval každou chvíli nový smart telefom protože na tom starším mu nové věci nebudou fungovat.
Ještě štěstí, že ho nemám já osobně, ale jen někdo v rodině.
Ten android je také na PC? - na stejném? - ono to totiž asi bude spíše o hardware - grafická karta zvládne komunikaci s více zdroji než grafický čip na mobilu nebo tabletu.
tak to jsem přesvědčen o HW problému - není možné, aby malinkatý levný mobil zvládal to, co dokáže velký PC - do Náprstku litr vody nedáte...
Android 10 - obě kamery běží. Android 5 - ani jedna,chybová hláška,nelze navázat bezpečné připojení...
Tak nastartuji ještě starý mobil s A7 a vyzkouším...
To je dobrý... Horní jede,spodní mi zamrzla - aplikace chrome nereaguje... Při druhém pokusu mě ta spodní rovnou vyhodila do domovské obrazovky. Zkuste jiný prohlížeč,pokud máte starý chrome...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.