Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jaky herní pc?

Od: bart123* odpovědí: 4 změna:

ahoj, schanim herní pc do 15 000,- muze byt i z bazaru a at ujede fortnite na low nastavení aspon 120 fps

diky za rady a nabídky

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x
Pokud to má být cena bez monitoru, tak to by se i dal složit poměrně slušný PC (případně kombinace nových komponent a bazarových).
Mladýmu jsem teď vyměnil vnitřnosti v PC (12tis Kč) a Fortnite mu jede na cca 500-700fps.
Nestěžuje si.
eman
700 fps? Možná jsem pozadu ale k čemu to je dobré?
K ničemu samozřejmě, také jsem mladému nakázal, aby to v nastavení hry omezil. Ale jen jsem to uváděl jako příklad, kam lze PC posunout za 12tis.
krtek6

no zrovna takova kravina jako je Fortine poběží snad aj na kalkulačce...nejhledě na to, že všeci se honí za FPS a obnovovací frekvencí a stejně drtivá většina netuší co to znamená a k čemu je to dobrý...zároveň netuším z čeho budu mít větší radost...jestli z konce Ordinace, Ulice nebo Fortnite

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]