Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Stahování z Uschovna.cz - chrome blokuje

Od: jaraz® odpovědí: 4 změna:

Docela mne dneska rozhodil PC - švagr poslal manželce písničku (myslím si v mp4) a protože má 614,5 MB tak přes uschovna.cz. Když jsem ji začal stahovat tak se objevilo "Tento soubor je nebezpečný,proto jej chrome zablokoval."Když je přesto stahuji,tak signalizuje,že je stahován,ale potom nikde není. Co s tím? Máme jej na watsapu,ale chteli jsem si jej promítnout v TV ve velkém.

doplněno 26.12.20 18:35:

Když jsem v Googlew zrušil všechna zatržítka v sekci Zabezpeční, tak šel souborstáhnout. Ale s ohledem,že mi na PC chodí 2 vnučky,tak tam zatržítka zase vrátím.*bzum*

doplněno 26.12.20 20:39:

a určitě nejsou vánoce svátky klidu a míru -když jsem stáhnul na flasch v mp4,později překonvertoval na avi tak mi Tv napíše,že je to neznámý kodek a nedokáže to otevřít. A to vedle leží 500Mb HDD,kde jsou oba soubory v početném zastoupení a s těmi problémy Tv nemá. Tak nevím.

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

barbakan*
hodnocení

0x

Není nic snazžšího, než soubor stáhnout z jiného prohlížeče, třeba z Firefoxu.

hodnocení

0x
Jedna písnička mp4 a 600 mega? To má písnička 90 minut ne?
hodnocení

Je to filmová písnička v *mp4 má opravdu 613 MB a v *avi dokonce 773 Mb, což ovšem nic nemění na faktu, že na připojovaném HDD mám filmotéku 500 GB a všechny *avi i *mp4 z něho jdou přehrát bez problémů. Problém bude asi někde jinde, kdoví jak to kopírovali,zdy tam není nějaká "plomba", a švagr to nemůže pochopit,protože jemu to doma na TV z flasch jde bez problémů. Ale zase na monitoru GL2460 to vypadá také dobře.

blbeden
hodnocení

0x

jasně ty 2 zatržítka jsou otázka ŽIVOTA A SMRTI.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]