Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak nastavím v Excelu základní vzhled komentáře buněk

Od: medvidek180® odpovědí: 5 změna:

Dobrý den dobří lidé

Poraďte mi prosím kde najdu v Excelu Win7 výchozí vzhled komentáře k buňkám. Když kliknu pak v jakém koli souboru pravým myšítkem na buňku a dám "přidat komentář" tak aby se mi objevil ten, který jsem si barevně i písmem někde nastavil. Nevím ale kde se to nastavuje! Prosím, moc prosím pomocte!

Moc děkuji, Míša

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

Moc a moc Ti děkuji, ale já jsem asi děsnej primitiv, kterej to nechápe! prošel jsem to několikrát (a zítra to budu zkoušet znovu a znovu a dělám v Excelu už 20let - a i jsi to You tube stáhnu), ale nemyslím si, že to pochopím...anglicky až zas tolik neumím a při tom nechci nic víc, než když si vytvořím nový soubor v EXCEL a chci nějakaké buňce přiřadit komentář, tak aby se hned objevil takový (barevně a textem písma) jaký jsem chtěl. Sice se mě to ptá, jestli chci to co jsem vytvořil, tak jestli to chci nastavit jako výchozí tvar komentáře, ale nefunguje to. Už fakt nevím a asi do smrti se to nenaučím...ale někde se muselo vzít , že nový komentář má světle žlutou barvu a je tam nadpis MICHAL. To jsem nikdy nevytvořil. Moc, ale moc děkuji všem, kterým není můj problém lhostejný. M.

hodnocení

Dobrý den... Naprosto VŠEM MOC DĚKUJI ! Tak se pokusím postupně odpovídat. Co se mi nezdá na odpovědi Roberta. Teď jsem to zkoušel za pomoci překladače a fakt to funguje, ikdyž ne tak, jak jsem si představoval. Jde tam jen nastavit výchzí barva a velikost písma, ale NIC VÍC! Já si komentáře upravuju tak, aby to nemělo ten debilní název MICHAL komentář byl ohraničený barevně a měl přechodové barvy. To tam nastavit nejde. Jenže když už si takový komentář vytvořím k nějaké buňce, tak je tam ještě nabídka: "Nastavit výchozí automatický tvar", ale ať udělám cokoli, tak se to neuloží

hodnocení

To je vše to samé a to funguje, ale nikde mi nikdo neradí, jak si uložím výchozí tvar komentáře s přechodovými barvami, s ohraničením (rámečkem) atd. a jak se zbavím toho nadpisu Michal, aby byl komentář čistý

lobo*
hodnocení

0x

Pod videem máš i odkaz na stránky microsoftu.

Nastavení týkající se komentáře není v excelu, ale je to součástí operačního systému. Jeho nastavení je ve videu cca v čase 2:40 a je popsáno i ve výše zmíněném odkazu.

MICHAL je uživatelské jméno, které si nastavil při instalaci office (excelu), které si můžeš klidně změnit v jeho nastavení.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]