Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, když zapnu počítač, tak se mi otevřou v prohlížeči Google Chrome 2 stránky (viz.foto). Zkusil jsem snad vše a nedaří se jich zbavit. Díval jsem se do rozšíření prohlížeče, nic jsem tam nenašel. V ovládacích panelech taky nic není, zkoušel jsem reinstalovat prohlížeč, stahovat různé antiviry jako CCleaner, Wipersoft, AdwCleaner, pokaždé to našlo nějaké hrozby, které jsem odstranil, následně jsem restartoval PC a po zapnutí se opět samy od sebe otevřely tyto okna, dělá to už tak 3 dny a počítač se od té doby velmi zpomalil, napadá vásd nějaké jednoduché řešení? Předem děkuji za pomoc.
asi máš nastaveno: Spustit po startu prohlížeč, a v prohlížeči nastaveno načíst stránky z minula , nebo tak nějak se to jmenuje...musel jsi na těch stránkách být...
Zdravím, zajímalo by mě, zda jste s tím nějak pokročil. Taky jsem si stahovala patch do hry a najednou mi to začalo dělat přesně tohle. Stejné stránky mi taky vyskakují. V pc mám soubor Go Trust ID Plugin 2.0.10.26 vůbec nevím, co to je za soubor, nebo dokonce aplikaci. Nevím, jestli se mi to stáhlo si s hrou. Aplikaci jsem neotevírala, protože se bojím, že by mi to zavirovalo pc.
Vyřešil jsem problém tak, že jsem kompletně přeinstaloval windows, protože nic jiného nepomohlo.
V Ccleaneru se podívejte, co se spouští při startu a pokud to vypadá podezřele, tak do deaktivujte. Jestli to pomůže, tak to smažte.
Pokud víte dobu, kdy to začalo, můžete si v Total Commanderu apod. vyhledat soubory z té doby a tak ten adware najdete. Nebude ale asi stačit jeho smazání, musí se odstranit i z registru. Do registru by však neměl zasahovat laik, jinak hrozí nutnost reinstalace systému.
Též doporučuji mít vše důležité zálohované, hodně důležité věci i víckrát na různých místech.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.