Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Při zapnutí PC se otevřou 2 stránky v prohlížeči

Od: rastow odpovědí: 8 změna:

Dobrý den, když zapnu počítač, tak se mi otevřou v prohlížeči Google Chrome 2 stránky (viz.foto). Zkusil jsem snad vše a nedaří se jich zbavit. Díval jsem se do rozšíření prohlížeče, nic jsem tam nenašel. V ovládacích panelech taky nic není, zkoušel jsem reinstalovat prohlížeč, stahovat různé antiviry jako CCleaner, Wipersoft, AdwCleaner, pokaždé to našlo nějaké hrozby, které jsem odstranil, následně jsem restartoval PC a po zapnutí se opět samy od sebe otevřely tyto okna, dělá to už tak 3 dny a počítač se od té doby velmi zpomalil, napadá vásd nějaké jednoduché řešení? Předem děkuji za pomoc. :)

Při zapnutí PC se otevřou 2 stránky v prohlížeči
Při zapnutí PC se otevřou 2 stránky v prohlížeči #2

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

111®
hodnocení

0x

asi máš nastaveno: Spustit po startu prohlížeč, a v prohlížeči nastaveno načíst stránky z minula , nebo tak nějak se to jmenuje...musel jsi na těch stránkách být...

rastow

Bohužel je to tím, že jsem si stahoval patch do jedné hry a zároveň jsem s tím musel stáhnout nějaký vir, který mi otevírá tyhle stránky. V nastavení prohlížeče nemám zvoleno, aby se otevírala nějaká stránka při spuštění, to už jsem kontroloval.

hodnocení

0x
Tak v tom případě vyčistit od malware...programů je na toto více...

hodnocení

0x
eset.com/...
A pusťte rovnou úplný scan. Připravte se ale, že to může několik hodin trvat.
nara

Zdravím, zajímalo by mě, zda jste s tím nějak pokročil. Taky jsem si stahovala patch do hry a najednou mi to začalo dělat přesně tohle. Stejné stránky mi taky vyskakují. V pc mám soubor Go Trust ID Plugin 2.0.10.26 vůbec nevím, co to je za soubor, nebo dokonce aplikaci. Nevím, jestli se mi to stáhlo si s hrou. Aplikaci jsem neotevírala, protože se bojím, že by mi to zavirovalo pc.

rastow

Vyřešil jsem problém tak, že jsem kompletně přeinstaloval windows, protože nic jiného nepomohlo.

Podle mne stačilo se podívat co se spouští po startu. Kdysi jsme na to používali prográmek HiJackThis, možná že dnes existuje něco lepšího.

ordoabchao
hodnocení

0x

V Ccleaneru se podívejte, co se spouští při startu a pokud to vypadá podezřele, tak do deaktivujte. Jestli to pomůže, tak to smažte.

Pokud víte dobu, kdy to začalo, můžete si v Total Commanderu apod. vyhledat soubory z té doby a tak ten adware najdete. Nebude ale asi stačit jeho smazání, musí se odstranit i z registru. Do registru by však neměl zasahovat laik, jinak hrozí nutnost reinstalace systému.

Též doporučuji mít vše důležité zálohované, hodně důležité věci i víckrát na různých místech.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]