Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, boužel jsem nebyla ostražitá a byl mi odcizen notebook značky lenovo cena okolo 20.000. Zajímalo by mě jaká je pravděpodobnost že ho ještě uvidím když se nový majitel například připojí na internet? když pc nějak kompletně přeinstaluje tak je to asi bez šance že? nebo zustavaji v notebooku nějake data podle kterých by je policie mohla najít?
Nevěřím,že by ho policie našla na netu. Možná,pokud by o něj vyloženě zakopli při jiném pátrání,třeba v zástavárně...Nedávno se stalo - ukradený noťas,hledal ho majitel přes kameru a našel. Dostal trest,ten majitel. Porušil ochranu osobních údajů...
Nejsem odborník přes stopování notebooků, ale myslím, že že Windowsy mají funkci "Najít moje zařízení". Přihlašte se na stránku microsoftu account.microsoft.com/..., běžte do "Zařízení"a tam by to mělo někde být.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.