Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Software - zkušenosti s Gold Wave

Od: miro® odpovědí: 6 změna:

Prosím o radu: Jak co nejlevněji získat SW Gold Wave a jaké máte s ním zkušenosti.

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

dotaz*
hodnocení

0x

slunecnice.cz/... shareware vyzkoušení zdarma

sw.cz/... 1526Kč s DPH - moc stránek s nabídkami opravdu není...

hodnocení

Dík , shareware má již za sebou. Práce s programem se mi celkem zamlouvala . Nabízí mnoho možností . Používal jsem jej hlavně k pořízení komentářů do Pinaclu. Nemám zkušenosti s elektronickou objednávkou a následným zprovozněnín programu.

tesyk*

Jukněte do vnitřní pošty.

hodnocení

Juknul jsem díky. Uvedený SW pracuje jen s CD,nepracuje přes misrofon.

gw
hodnocení

0x

Pracuji s ním už asi 4 roky a podle mne je to výborný program.Dělám hlavně úpravu LP. Před pár měsíci mi ho zakoupil syn v USA ( 39 dolarů- no nekup to!).

hodnocení

Program mám vyzkoušený v demo verzi, požívám jej pro ozvučování videa , včetně komentářů. Je dobrý.Nyní jsem jej zakoupil prostřednicvím int. Již vše proběhlo kromě obdržení licence.Nemám tyto zkušenosti , tak teprve začínám s tím bojovat.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]