Nejste přihlášen/a.
Vracim to z důvodu, že mi nešlo dostat se přes povolit přístup k poloze na mobilu, nastavila jsem spárování s ovladači, přidala platební metodu-to chtělo ověření, žádné ověření jsem nedala tak jsem myslim klikla na další, všechno jsem nastavila a nejde mi dát další a píše to, že to chce přístup k poloze, ale kde mam dát ten přístup to nevim a nepustí mě to dál. Další věc je, že nastavení čoček je jen 3 stupně a mě nevyhovuje žádný. Ten co je nejblíž k nosu, ale stejně nevidím ostře, tak nevim co s tim.
Děkuji za odpovědi, jenom pokud pošlu zboží korespondenčně, mám tedy vložit do balíku číslo nákupního dokladu a nemusim tam dávat doklad o zaplacení? A jak prokážu alze, že jsem zboží odeslala? Určitě si dám sledovat zásilku, ale jak mam prokázat co bylo v balíku?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.