Nejste přihlášen/a.
A co se pochlubit, o jaký soubor vlastně jde? "abc.exe" v Documents and Settings s popisem, který obvykle zadává tvůrce programu a který může kdokoliv přepsat?
I když, na tom, co je to za soubor, v jakém OS to je a tak, vlastně nezáleží.
" Vyhodit"to jednoduše nejde nijak, je třeba změnit resources EXE souboru. Autor EXE se na tohle nejspíš ptát nebude, laik zase nebude vědět, co a proč dělá. Mechanicky to možná podle tutorialu na YouTube zvládne, nejspíš tam nějaký návod bude, ale co z takové práce, navíc pravděpodobně za hranicí legálního užití souboru... V doplnění, na YT jsem se podívala a návody tam jsou. Třeba tohle.
Ale jsme tady od toho, abychom si radili, pravda. Jenom, stejně jako ostatní, nechápu, proč je ten popis takový problém a proč je potřeba ho editovat. Co třeba si udělat zástupce, který bude mít na místě popisu "Zástupce"?
Program Resource Hacker znám, ale nepoužil jsem ho. Změnil jsem to v programu na programování DELPHI . Vyřešeno.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.