Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Popis - vyhození

Od: pejo® odpovědí: 14 změna:

Jak to mám vyhodit? Mám WIN XP PRO. Děkuji.

Popis - vyhození

14 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x
Něčemu to vadí? Nejde kvůli tomu komp?
Máš nějaký speciální důvod, proč se držet XP?

hodnocení

Vyhodit z estestického hlediska. Je to zobrazeno i pod ikonou. XP jde. Děkuji.

Jako tu ikonu zámku chceš vyhodit? Čemu tam vadí? Jak často tě otravuje?
hodnocení

Ne, chci vyhodit nápis WinProduKey . Děkuji.

A čemu tam ten popis vadí? Koukáš se na to každý den?

25.12.20 18:20
hodnocení

Popis - vyhození #2

iks
hodnocení

0x

Najdi nejblizsi cerveny kontejner na elektroodpad a tam vyhod celej pocitac. Toho duchodce uz jinak nezachranis.

Tak linux tam rozjede. Otázka je jestli to má smysl, ale to si odpoví sám majitel.

hodnocení

Komp nevyhodím, slouží. Není starej. Důvod XP - zvykl jsem si na něj.

hodnocení

Pracuji s XP přes 10 let. Měl jsem HOME, teď mám PROFESSIONAL .

hodnocení

Tady se řeší něco jiného a ne kontejner.

daniela1

A co se pochlubit, o jaký soubor vlastně jde? "abc.exe" v Documents and Settings s popisem, který obvykle zadává tvůrce programu a který může kdokoliv přepsat?

daniela1

I když, na tom, co je to za soubor, v jakém OS to je a tak, vlastně nezáleží.

" Vyhodit"to jednoduše nejde nijak, je třeba změnit resources EXE souboru. Autor EXE se na tohle nejspíš ptát nebude, laik zase nebude vědět, co a proč dělá. Mechanicky to možná podle tutorialu na YouTube zvládne, nejspíš tam nějaký návod bude, ale co z takové práce, navíc pravděpodobně za hranicí legálního užití souboru... V doplnění, na YT jsem se podívala a návody tam jsou. Třeba tohle.

Jako vychytávka asi dobrý, ale užitek nejspíš žádný.

Ale jsme tady od toho, abychom si radili, pravda. Jenom, stejně jako ostatní, nechápu, proč je ten popis takový problém a proč je potřeba ho editovat. Co třeba si udělat zástupce, který bude mít na místě popisu "Zástupce"?

hodnocení

Program Resource Hacker znám, ale nepoužil jsem ho. Změnil jsem to v programu na programování DELPHI . Vyřešeno.

Popis - vyhození #3

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]