Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Word-pracovní soubor

Od: rudy63® odpovědí: 13 změna:
Při otevírání souboru v apl. Word Professional 2019 Plus se zobrazuje
Pokusi jsem se to řešit podle tohoto : docs.microsoft.com/... Složku INetCacheContent.Word jsem vytvořil, ale nic se nezměnilo. Co mám udělat dál?

13 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

111®
hodnocení

0x

a ci takhle restartovat PC?

doplněno 24.12.20 15:06:

Platí pro:

Word for Office 365, Word 2019, Word 2016, Word 2013, Word 2010

111®

Profesional tam není

hodnocení

díky, ale tohle proběhlo.

hodnocení

0x
Oprava instalace office? Děláš to v programy (pridat/idebrat)

hodnocení

Udělal jsem v programy a funkce/změnit opravit, ale nepomohlo to.

hodnocení

0x

Při otevírání souboru v apl. Word Professional 2019 Plus se zobrazuje...co se zobrazuje?......a v odkazu ...Při uložení dokumentu v aplikaci Microsoft Word se zobrazí chybová zpráva "Nelze vytvořit pracovní soubor"?

hodnocení

Pokud chci otevřít uložený soubor , tak se zobrazí viz. obr.

Word-pracovní soubor
No dobře. Adresář jsi psal, že jsi vytvořil, ale koukal jsi v nastaveni Wordu (možnosti tedy) kde je opravdu ten temp nastaven?

hodnocení

jen doplním, že po označení souboru v průzkumníkovi se otevře toto okénko a pak už jde soubor otevřít jak 2xklepnout, tak i z pokynu otevřít z pásu karet

hodnocení

Děkuji za pomoc a trpělivost. Po změně v nastavení Word se zatím soubory otevírají normálně, bez toho upozornění.

No nakonec jak prosté :) kam jsi tu cestu měl?

hodnocení

Je to s podivem, ale momentálně to funguje pod ...AppDataoaming\Microsoft\Word\ routo cestou. Tedy naprosto jinde, než v \Local\... Nevím proč, ale je to tak.

hodnocení

a už je zase všechno jinak. Po restartu NB je závadu zpět.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]